Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'spark'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • New Member Introductions
    • General Discussion
    • News
    • Off-Topic
    • Other European Cars
  • BMW Race Series
    • Race Series - General Discussion
    • Race Series - Technical
  • Track Days
    • Track Day Events
    • Vehicle Setup
  • Technical
    • Performance
    • Maintenance
    • Brakes, Suspension & Steering
    • Wheels & Tyres
    • Appearance
    • Audio & In Car Entertainment
    • Forced Induction & Performance Tuning
    • Electrical system
    • Interior
    • Engineering/Fabrication
  • Rides
    • Showroom
    • Videos & Sound
    • Projects
  • Marketplace
    • For Sale
    • Want to buy
    • Sponsors & Preferential Rates.
    • TradeMe discussions
  • bimmersport.co.nz
    • Forum Help and Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Name


Location


Car


Mods List


Car 2


Car 3


Race Car


Race Car Number

Found 2 results

  1. 2001 e46 318i is misfiring on cylinder 1 After a m43 spark plug lead and if its worst case a coil pack (yes, have checked spark plugs). Currently in Mt Managanui and need to get to palmy by tomorrow evening. I have no transport, drop-off would be fantastic!!! Cheers.
  2. Rohil

    E30 starting problems

    Hi guys, so i see that a similar thread to this one was posted a few weeks ago on here but i thought id make my own as i have my own set of problems. The car wont start, which is next to no help for anyone who wants to help me diagnose the problem. So the car used to start occasionally in Neutral only (Auto Trans), and i thought doing it this way would be okay until even that stopped working. When we jump the battery is starts every time but the battery has been tested and it seems fine? When you turn the key you can hear the fuel priming, it just wont turn the engine over. As i said i have had the battery tested and have been told its fine, however when i jump it the car starts perfectly. And because iv been told the battery is fine i dont really want to spoend money on a new battery if the problem lays elsewhere. Could it be the starter? I have no clue, but i have been told (admittedly the person who told me that literally just had a glance) it could be the starter. This is the ONLY thing holding the car back from being my daily, i have put in a lot of work over the last few weeks these holidays getting it all nice. Once the car can start everytime no problem, itll be on the road and i cannot wait for that! Thanks for any help you guys can give me, it is much appreciated!
×